Temmuz 30, 2007

kanada 9

Ilker'in takimi.(Betty Ford Alumni) Burada bildigimiz futbol'a Soccer diyorlar.Tamamen eglence ve sosyal amacli oynaniyor.Takimda 4 erkek 2 kiz karisik oynuyor.Kiz sayisi fazla da olabilir.Gruptaki maclarindan sonra maci kazanmanin rahatligi ile sohbet ediyorlar.Ilker 2 gol attigi bu macta cok basariliydi.Amac bir top pesinde kosup enerji harcamak,kendine guven,arkadas ortami edinme.Buradakiler internet ortaminda biraraya gelmis eglenceli bir arkadas grubu.
Cin Mahallesinden bir gorunum.Burada kucuk dukkan islerinin cogunu gocmenler ozellikle de cinliler yapiyor.Cin'den getirilen mallari pazarliyorlar.Cok buyuk katki ulkelerine.Ama tipik asyali daginikligi da hemen goruluyor.


Toronto Universitesinin yakininda cadde ortasinda bir sutun uzerinde tavsan motifi.Burada pekcok heykel vb. eser yollari susluyor.


Toronto'nun bazi sokaklari var ki yurumek bile insani dinlendiriyor.Bu da onlardan biri.

Toronto'da down town denilen (asagi sehir) kisimda surekli aksam uzerleri bir etkinlik oluyor.Bu da Afrika danslari yapan bir grup.Bazilari Afrikali olamayacak kadar beyaz ve besili ama maksat eglence olsun....

Hiç yorum yok: